Met de Canal Digitaal Prijzen Poule voorspel je de uitslagen van de voetbalwedstrijden die zijn gebaseerd op het FIFA WK voetbal 2018. Met dit spel kun je grote prijzen tot wel € 500.000 winnen. Je kunt alleen spelen, maar ook samen met je vrienden, familie en collega’s. Het spel begint vanaf de eerste wedstrijd op 14 juni 2018 en loopt tot het einde van het toernooi op 15 juli 2018.

Hoe kun je spelen?

 

Maak je account aan

Ben je al klant van Canal Digitaal en heb je een account voor Mijn Canal Digitaal? Dan kun je hier inloggen met dat account.

Ben je nog geen klant van Canal Digitaal? Dan kun je hier je account aanmaken.

Ben je geen klant van Canal Digitaal en heb je al wel een account gemaakt voor de Prijzen Poule? Dan kun je hier inloggen. Hier kun je ook met je Facebook, Twitter of Google+ inloggen.

Let op – alle profielnamen die als ongepast of aanstootgevend worden beschouwd, zijn niet toegestaan en dergelijke profielen worden gediskwalificeerd en uit het spel verwijderd.

Voorspel de uitslagen

Het maken van voorspellingen is simpel. Kies gewoon de stand van elke wedstrijd tijdens het toernooi en ontvang punten voor je juiste voorspellingen.

Hoe je punten kunt scoren
Resultaat Punten
Juiste score 3
Juiste uitslag 1
Onjuiste voorspellingen 0

Let op – de uitslag geldt zoals die er is zonder verlenging of penalties. Dus de eindscore geldt zoals die is gehaald na het laatste fluitsignaal na 90 minuten speeltijd plus de blessuretijd.

Je voorspellingen opslaan

Als je tevreden bent met jouw voorspellingen, moet je deze laten opslaan. Daarvoor voer je de voorspelling in en wacht je een paar seconden tot er een slotje verschijnt met Opgeslagen.

Let op – je kunt geen punten scoren voor jouw voorspellingen als deze niet zijn opgeslagen.

Niet indienen van voorspellingen

Als je geen voorspellingen opslaat voordat de deadline voor een wedstrijd is verstreken, scoort je geen punten voor die wedstrijd.

Deadlines voorspellingen

De voorspellingstermijn voor elke dag is om 12.00 uur ’s middags, Nederlandse tijd (CEST).

Als je er niet in slaagt de voorspellingen voor die dag te doen, is dat niet erg. Je kan nog steeds voorspellingen doen voor de resterende dagen van het toernooi. De punten loop je wel mis. Zorg ervoor dat je voorspellingen elke dag voor 12.00 uur ’s middags op de pagina met voorspellingen zijn opgeslagen om punten te scoren.

Zodra de deadline is verstreken, kan je jouw voorspelling voor iedere wedstrijd die al is gestart niet invoeren of wijzigen.

Maak een poule of doe eraan mee

De uitslagen van elk profiel worden automatisch opgenomen in de algemene competitie. Daarnaast kun je ook een poule maken met jouw vrienden en familie of hieraan deelnemen.

Maak een poule

* Log in met je account
* Ga naar Maak een poule
* Vul een naam in die je aan je poule wilt geven
* Klik op Poule creëren.
Je krijgt nu een poule-uitnodigingscode die je kunt delen met je vrienden.

Doe mee aan een poule

* Log in met je account
* Ga naar Doe mee aan een poule
* Voer de uitnodigingscode van de poule in en klik op Meedoen
Gefeliciteerd, je doet nu mee met de poule!

Van daaruit kunt je een eigen competitie maken of meedoen aan een bestaande poule. Een volledige lijst met instructies is te vinden bij de veelgestelde vragen.

Let op – Je kunt maximaal aan 10 poules meedoen. Je kunt echter maar de oprichter zijn van 3 poules. Zodra je meedoet met een poule, kunt je niet worden verplaatst of verwijderd. Dus kies jouw poules zorgvuldig!